piros mécsestartóban lobog előttem a láng.szeretnék utánamenni a fénynek.utánamenni a testemnek.most távoli, kívülről jó nézni.

úszni kezdek benne.előttem italautomata.az asszisztensnő háromszor méri meg a vérnyomásom.kétszer olyan magas értéket kap, hogy talán az övé is felmegy.
érzem, ahogy hullámzik bennem a víz.a karom szorul.érzem a szívverésem.anyám hasába loholok.megpróbálok emlékezni, de nem megy.nem magamat látom, inkább saját magzatom.mintha egy vérben áramolnánk.mi és a minden.érzem, ahogy a testek közelednek, aztán megint távolabb kerülnek.lenyűgöznek az egymásbafolyó, áramló mozgások.

köldökzsinór.
a várószobában hajtincseimet morzsolgatom.

bent az orvos megkérdezi, hogy vagyunk.a következő pillanatban már hallom, ahogy ujjai kattognak a klaviatúrán.közben mormog, csak pár mondatot hangosít ki.amiket talán én is értek.például, hogy 'kerek ez a gyerek'.a monitor babafoltjaiból most csak keveset ismerek fel.de a kerekség jó, biztosan jó.

látom magam, ahogy szétfeszítenek.a tükörben nézem a vaginámat.máshogy már nem látom.megpróbálom belülről látni.ahogy átfolyik rajta élet és halál.átjáró.átmenet.átfolyó.benne lüktet elmúlás, létezés és baszás.átjáró két lét között.

körülcsobog lassan.szeretőket látok, színes selymek, perverz szavak gurulnak.majdnem sírok.körémtekerednek az orgazmusok.a nyakamat szorítják.érzem, ahogy kevésnyi magzatvízzel a lábaim közé fröccsen.

a hatodikról lefelé.nyílik a liftajtó, beömlenek a fények.kilépek.
elindulok a testem után.

3 szösszenet:



sun-worshipper said...

a kommentbox azért van, hogy legalább a "törzsolvasók " cseppentsenek bele:) vannak ilyenek?mer' ha nincsenek, akkor értem...csak már fúrja az oldalam mért tartja meg mindenki magának..

élményszóró said...

"körémtekerednek az orgazmusok"
Ez a mondat nagyon tetszett!!!

sun-worshipper said...

örülök !