piros mécsestartóban lobog előttem a láng.szeretnék utánamenni a fénynek.utánamenni a testemnek.most távoli, kívülről jó nézni.

úszni kezdek benne.előttem italautomata.az asszisztensnő háromszor méri meg a vérnyomásom.kétszer olyan magas értéket kap, hogy talán az övé is felmegy.
érzem, ahogy hullámzik bennem a víz.a karom szorul.érzem a szívverésem.anyám hasába loholok.megpróbálok emlékezni, de nem megy.nem magamat látom, inkább saját magzatom.mintha egy vérben áramolnánk.mi és a minden.érzem, ahogy a testek közelednek, aztán megint távolabb kerülnek.lenyűgöznek az egymásbafolyó, áramló mozgások.

köldökzsinór.
a várószobában hajtincseimet morzsolgatom.

bent az orvos megkérdezi, hogy vagyunk.a következő pillanatban már hallom, ahogy ujjai kattognak a klaviatúrán.közben mormog, csak pár mondatot hangosít ki.amiket talán én is értek.például, hogy 'kerek ez a gyerek'.a monitor babafoltjaiból most csak keveset ismerek fel.de a kerekség jó, biztosan jó.

látom magam, ahogy szétfeszítenek.a tükörben nézem a vaginámat.máshogy már nem látom.megpróbálom belülről látni.ahogy átfolyik rajta élet és halál.átjáró.átmenet.átfolyó.benne lüktet elmúlás, létezés és baszás.átjáró két lét között.

körülcsobog lassan.szeretőket látok, színes selymek, perverz szavak gurulnak.majdnem sírok.körémtekerednek az orgazmusok.a nyakamat szorítják.érzem, ahogy kevésnyi magzatvízzel a lábaim közé fröccsen.

a hatodikról lefelé.nyílik a liftajtó, beömlenek a fények.kilépek.
elindulok a testem után.

1. karok. ölelés.napfény után nyúlás és ölelés.eltörve még nem voltak.a kettőn együttvéve kb.16 anyajegy.egyik sem mérgesedett el.általában barnábbak.most viaszos, átlátszó erezet.kitörni akarás és szaggatás.
2.köldök. elektromos, áramláscsatorna.méretét tekintve, középső ujjam begye pontosan kitölti.
még sosem találtam benne semmit a pulcsikból.
3.szemek. középbarnák.szemüveg vagy lencse nincs.általában jól látnak.vagy inkább jól néznek.
a meleg tekintet az apai vonalról.anyának kékek.
4.szív. mandala.kos-szív.nem okos, inkább pirosos.
5.ujjak. zongorista.bár túl rövidnek találták.alkalmatlannak.és mégis.pókmozgású simítós.
hosszuk nem érdekes.
6.combok. ölelés.futás és le-fel ugrálás.ölelve fel-le ugrálás.
7.száj. illatpárolgás.szócsepegés.sem nem duzzadt, sem nem vékony.
8.mellek. kifelé is, befelé is forduló.ha lázas vagyok, nagyon sima.ha választani kéne, mind a kettő.
9.punci. árokásás.magrepesztés.íróeszközöm.tiszta folyamokban gyökereteresztés lállláláááá növekedés míg tükörben látom magam.
10.csípő. kívülről széles, de állítóleg nem biztos hogy belülről is az.
11.lábujjak. ezek hossza sem érdekel.
12 talp. 39 es cipő.
13.körmök. valami körömerősítő, egy barátnőm ajánlotta.áttetsző.erősít is és növeszt.csak körmökre kenhető.
14.fülek. valamikor ki voltak lukasztva, de már 'begyógyultak'.ujjakkal kicsi csomó kitapintható a luk helyén, középen.csiga.járatokban szalad a hang.
15. medence. medencémben tenger.ha úszni akarok.feketehajú lány úszik szemben.

Csontvázzá változva mindez nem lenne érdekes.Hiányoznának a magok és zsigerek, ezek nélkül nehezen értelmezhető.Ahogy szaladok a szélben, az is hiányozna.A hajam sem lobogna, és a gondolataim sem.Semmi sem lobogna.
Ha terpeszben állsz, a karodat kicsit felemeld és kitárod, megnyílik és hallani fogod a tested énekét.Guggolva is akár.

Ha táncolok megváltozik minden, csak a testemre figyelek.Megmozdulnak az izületek, pattannak az inak, nyúlnak az izmok és mozognak a szövetek is.A csontok, a szervek és a hús elfelejtik külön-külön nevüket.Ők is magukra figyelnek, és tudják a dolgukat.Hőre, mozgásra, szerelemre tágulnak.

Miért, mit hittél?